به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه تخمه كدو اسپايسي آشنا كنيم.
مواد لازم
تخمه كدو- يك و نيم فنجان كره آب شده - ۲ قاشق چايخوري نمك، فلفل، پودر سير - به ميزان دلخواه ادويه كاجون (اختياري) - نصف قاشق چايخوري مواد ادويه كاجون آويشن خشك - دو و يك چهارم قاشق غذاخوري پودر سير - ۲ قاشق غذاخوري پودر پاپريكا - دو و نيم قاشق غذاخوري پودر پياز - يك قاشق غذاخوري فلفل قرمز - نصف قاشق غذاخوري فلفل سياه -يك قاشق غذاخوري نمك - نصف قاشق غذاخوري (همه مواد را با هم مخلوط كنيد)
:
- آموزش آشپزي؛ از آش گندم يزدي و ساطري پلو خراساني تا بال سوخاري به سبك چيني و چند دسر خوشمزه + تصاوير
روش تهيه ۱- فر را روي دماي ۱۴۸ درجه سانتي گراد قرار دهيد. تخمههاي كدو را بشوييد و آب كشي كنيد.
۲- ميتوانيد تخمهها را كامل تميز نكنيد و مقداري از رشتههاي كدو را براي طعم بهتر نگه داريد.
۳- تخمههاي كدو را داخل كاسهاي بريزيد. كره آب شده را به آن اضافه كنيد و سپس نمك، فلفل، پودر سير و ادويه كاجون را به آن بيفزاييد.
۴- تخمهها را خوب با كره و ادويه تركيب كنيد تا مزه دار شود.
۵- تخمهها را داخل سيني فر بريزيد و پخش كنيد.
۶- سيني فر را به مدت ۴۵ دقيقه داخل فري كه از قبل گرم شده قرار دهيد.۷- گاهي تخمهها را هم بزنيد تا همه جاي آن برشته شود.
منبع: خراسان
انتهاي پيام/
|